loader

Programma Zutphen Pride bekendgemaakt

Het programma van de Zutphen Pride, onderdeel van de Achterhoek Pride, is vanaf nu te vinden op hun website. In juni 2024 wordt er van alles georganiseerd, van een kerkdienst tot filmvertoningen tot – na het grote succes van vorig jaar – een Pride Walk.

Het grootste gedeelte van het programma zal plaatsvinden op 8 juni, maar ook in de eerste week van juni kunt u al verschillende activiteiten bijwonen. De Zutphen Pride wordt op de avond van 8 juni afgesloten met een Pride Festival in het Koelhuis, waar allerlei optredens zullen plaatsvinden: muziek, theater, politiek, drag bingo… Kortom: voor ieder wat wils!

Meer verhalen

Geen categorie

Muziekfeest Roze Senioren

COC Twente Achterhoek organiseert op 28 april een muziekfeest voor roze senioren: een middag met Engelstalige popmuziek uit de jaren 60,70, 80 tot nu, Duitse Schlagers en natuurlijk ook Nederlandstalige

Read More »
Geen categorie

Startbijeenkomst Achterhoek Pride

In juni 2024 zal de derde editie van de Achterhoek Pride plaatsvinden! In deze hele maand vieren wij met elkaar de diversiteit van onze regio. Wil je hierbij betrokken zijn?

Read More »
Geen categorie

Geef Oude IJsselstreek kleur

Op woensdagavond 28 juni organiseert de gemeente Oude IJsselstreek de bijeenkomst ‘Geef Oude IJselstreek kleur!’ Deze avond krijg je achtergrondinformatie over het thema lhbti+, vertelt wethouder Janine Kock over haar

Read More »