loader

Muziekfeest Roze Senioren

COC Twente Achterhoek organiseert op 28 april een muziekfeest voor roze senioren: een middag met Engelstalige popmuziek uit de jaren 60,70, 80 tot nu, Duitse Schlagers en natuurlijk ook Nederlandstalige muziek van alle tijden.

Heb je zin om te dansen, naar muziek te luisteren, oude vrienden te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken? Dan is dit de gelegenheid.

Graag aanmelden voor 22 april 2024 op dit emailadres 50plus@coctwenteachterhoek.nl. Je ontvangt dan een bevestiging en verdere informatie.

Datum: Zondag 28 april 2024, 14:00 – 17:30 (inloop vanaf 13:30)

Locatie: Café Tante Jo, Pastoriestraat 23, Hengelo (Ov.)

Kom en maak plezier!

Meer verhalen

Geen categorie

Muziekfeest Roze Senioren

COC Twente Achterhoek organiseert op 28 april een muziekfeest voor roze senioren: een middag met Engelstalige popmuziek uit de jaren 60,70, 80 tot nu, Duitse Schlagers en natuurlijk ook Nederlandstalige

Read More »
Geen categorie

Startbijeenkomst Achterhoek Pride

In juni 2024 zal de derde editie van de Achterhoek Pride plaatsvinden! In deze hele maand vieren wij met elkaar de diversiteit van onze regio. Wil je hierbij betrokken zijn?

Read More »
Geen categorie

Geef Oude IJsselstreek kleur

Op woensdagavond 28 juni organiseert de gemeente Oude IJsselstreek de bijeenkomst ‘Geef Oude IJselstreek kleur!’ Deze avond krijg je achtergrondinformatie over het thema lhbti+, vertelt wethouder Janine Kock over haar

Read More »