loader

Geef Oude IJsselstreek kleur

Op woensdagavond 28 juni organiseert de gemeente Oude IJsselstreek de bijeenkomst ‘Geef Oude IJselstreek kleur!’ Deze avond krijg je achtergrondinformatie over het thema lhbti+, vertelt wethouder Janine Kock over haar ambities voor de Regenbooggemeente, kun je luisteren naar persoonlijke ervaringen en horen we graag jouw ideeën en welke thema’s volgens jou aandacht verdienen. Kleur je gemeente, kom naar de bijeenkomst en laat weten wat voor jou belangrijk is.

Tijdens de Achterhoek Pride in de maand juni vraagt Oude IJsselstreek aandacht voor inclusie en diversiteit. Deze hele maand staat in het teken van ‘Trots in de Achterhoek’. Want iedereen mag zichzelf zijn ongeacht geslacht, gender, seksuele oriëntatie, religie en cultuur. Wethouder Janine Kock: “We vinden het belangrijk om de regenbooggedachte uit te dragen. Dat staat voor ons voor jezelf kunnen zijn, ongeacht op wie je valt of wat je seksuele geaardheid is. Iedereen moet mee kunnen doen.”

Kom je ook?
Ben je zelf onderdeel van de lhbti+ gemeenschap, voel je je verbonden met deze gemeenschap of wil je vanuit je (vrijwilligers) werk bijdragen op dit gebied? Kom dan naar de bijeenkomst Geef Oude IJsselstreek kleur! Je bent welkom vanaf 19.15 uur. Het programma start om 19.30 uur en wordt rond 21.30 uur afgesloten. Na afloop is er nog tijd om met elkaar na te praten met een hapje en een drankje

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst is niet verplicht, maar we vinden het fijn om van tevoren te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.
Ga naar www.oude-ijsselstreek.nl/aanmelden-geefoudeijsselstreekkleur om je aan te melden. Kun je niet naar de bijeenkomst komen, maar wil je wel op de hoogte blijven over ontwikkelingen en activiteiten rondom ‘Geef Oude IJsselstreek kleur!’ registreer je dan ook aan via de link. Aanmelden is mogelijk tot en met zondag 25 juni.

Wat? Bijeenkomst Geef Oude IJsselstreek kleur!
Wanneer? Woensdag 28 juni 2023 19.15 – 21.30 uur
Waar? Ouhrlokaal, DRU Industriepark, Hutteweg 24, Ulft
Wie? Iedereen die zich verbonden voelt met de lhbti+ gemeenschap

Meer verhalen

Geen categorie

Muziekfeest Roze Senioren

COC Twente Achterhoek organiseert op 28 april een muziekfeest voor roze senioren: een middag met Engelstalige popmuziek uit de jaren 60,70, 80 tot nu, Duitse Schlagers en natuurlijk ook Nederlandstalige

Read More »
Geen categorie

Startbijeenkomst Achterhoek Pride

In juni 2024 zal de derde editie van de Achterhoek Pride plaatsvinden! In deze hele maand vieren wij met elkaar de diversiteit van onze regio. Wil je hierbij betrokken zijn?

Read More »
Geen categorie

Geef Oude IJsselstreek kleur

Op woensdagavond 28 juni organiseert de gemeente Oude IJsselstreek de bijeenkomst ‘Geef Oude IJselstreek kleur!’ Deze avond krijg je achtergrondinformatie over het thema lhbti+, vertelt wethouder Janine Kock over haar

Read More »