loader
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

22 juni | Inclusieve Pride wandeling

juni 22 @ 11:00 16:30

Aan het aantal wandelclubs voor (LBTI) vrouwen is te zien dat zij graag wandelen. De reden? Het is een prettige manier om met elkaar kennis te maken of bij te praten als je elkaar al langer kent. Het is een moment om onder elkaar te zijn. Gezellig en ontspannen: je loopt eens een stuk op met de één, dan loop je weer eens een eindje samen met de ander. Het gaat meestal vanzelf dat de groep er samen een gezellige tocht van maakt. Wandelen zorgt zo voor herkenning en verbinding met elkaar. Maar het zijn niet alleen (LBTI) vrouwen die graag wandelen. Daarom is deze wandeling voor iedereen uit de regenboogcommunity.  

De route start om 11:00 bij station Varsseveld en is 15 kilometer. Je kunt ook starten bij Koffieboerderij Groot Nibbelink, dan is het 12 kilometer. We zijn daar rond 11.30 uur. We lopen eerst richting Koffieboerderij Groot Nibbelink en drinken daar even koffie/thee. Van daaruit gaat het richting het Idinkbos. De wandeling loopt afwisselend door het bos en langs akkers en weilanden. Ook passeren we regelmatig mooi aangelegde waterpartijen. We lopen vaak over smalle, slingerende kerkenpaden door mooi natuurgebied. De route gaat uiteindelijk weer met een flinke slinger richting Koffieboerderij Groot Nibbelink waar we nog een drankje kunnen nuttigen. Daarna gaat het weer richting Varsseveld. Degenen die willen kunnen in het centrum van Varsseveld een hapje eten.

Meld je aan door een mail te sturen naar geefkleur@sociaalwerk-oij.nl Laat even weten of je start bij station Varsseveld of bij Koffieboerderij Groot Nibbelink.

Koffieboerderij Groot Nibbelink

Varsseveld

Varsseveld, Nederland + Google Maps