loader

Enthousiastelingen uit Eibergen zoeken materialen

De maand juni staat in het teken van Achterhoek Pride. Daarvoor is een groep enthousiastelingen uit Eibergen bezig met het maken van regenboog decoraties. Zo wordt het centrum van Eibergen feestelijk versierd met vlaggetjes in alle kleuren van de regenboog en wordt de kerk uigelicht in regenboog kleuren. Aangezien dit mooi initiatief volledig vrijwillig wordt gedaan wordt alles gemaakt met gedoneerde materialen. De groep is echter nog opzoek naar veel meer materialen zoals: Stof in de kleuren groen, rood, paars, geel en oranje. Daarnaast zijn ze ook opzoek naar brei- en haakgaren, gekleurd folie en baisband in de kleuren van de regenboog.

Heeft u nog wat liggen waar u niets mee doet? Neem dan contact op met Ienke Spoor door te mailen naar ienkeburgers@hotmail.com, zij komt het graag ophalen.

Meer verhalen

Muziekfeest Roze Senioren

COC Twente Achterhoek organiseert op 28 april een muziekfeest voor roze senioren: een middag met Engelstalige popmuziek uit de jaren 60,70, 80 tot nu, Duitse Schlagers en natuurlijk ook Nederlandstalige

Read More »
Geen categorie

Startbijeenkomst Achterhoek Pride

In juni 2024 zal de derde editie van de Achterhoek Pride plaatsvinden! In deze hele maand vieren wij met elkaar de diversiteit van onze regio. Wil je hierbij betrokken zijn?

Read More »
Geen categorie

Geef Oude IJsselstreek kleur

Op woensdagavond 28 juni organiseert de gemeente Oude IJsselstreek de bijeenkomst ‘Geef Oude IJselstreek kleur!’ Deze avond krijg je achtergrondinformatie over het thema lhbti+, vertelt wethouder Janine Kock over haar

Read More »