loader
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

24 juni | Ruurlo | Regenboog wandeling

juni 24 @ 08:00 17:00

Aan het aantal wandelclubs voor (LBTI) vrouwen is te zien dat zij graag wandelen. De reden? Het is een prettige manier om met elkaar kennis te maken of bij te praten als je elkaar al langer kent. Het is een moment om onder elkaar te zijn. Gezellig en ontspannen: je loopt eens een stuk op met de één, dan loop je weer eens een eindje samen met de ander. Het gaat meestal vanzelf dat de groep er samen een mooie trip van maakt. Wandelen zorgt zo voor herkenning en verbinding met elkaar. Maar het zijn niet alleen (LBTI) vrouwen die graag wandelen. Daarom is deze wandeling voor iedereen die een inclusieve samenleving nastreeft.

De wandeling:

De route is in één van de mooiste gebieden van de Achterhoek, namelijk bij Ruurlo.  Ruurlo is omringd met prachtige bossen en stukken open weidegebied. De route loopt eerst door de Formerhoek en volgt daar het Trekvogelpad. Later gaat het richting Buitengoed Het Sikkeler en door De Haar. Afsluitend komen we langs kasteel Ruurlo waar sinds enige tijd het museum MORE gevestigd is. Wie wil, kan het museum bezoeken, mits we op tijd terug zijn. Het is geen zware tocht maar enige wandelconditie is wel handig.  Ook kan het bij het veen soms drassig zijn. Hou daar qua schoenen rekening mee.

Aanmelden: stuur een mail naar activiteit.met.agnes@gmail.com

Startlocatie: Station Ruurlo

Tijdstip: 24 juni (aanvangstijd wordt bekend na aanmelding)

Kosten: gratis

Eten/drinken: Onderweg pauzeren we een keer bij horeca maar neem zelf ook eten en drinken mee. Na afloop drinken we wat in Ruurlo. Wie wil kan daar ook eten.

Aantal kilometers: 13 kilometer