loader
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

25 juni | Dancing in the Street zet zich ook in voor diversiteit


juni 25 Gehele dag

Juni!
Het Achterhoek Pride maand en daarom hangen wij de Achterhoekse Regenboogvlag uit. Want Dancing in the Street staat open voor diversiteit in de samenleving. Wij nodigen alle dansende en feestende bezoekers uit om vooral zichzelf te zijn. Het belooft een heerlijk divers feestje te worden.

Dit jaar kent Dancing in the Street wederom een zomerse line-up. Op 25 juni staan onder andere Kenny B, Kav Verhouzer en Curls on Fire op het podium in de sfeervolle binnenstad van Groenlo. Daarnaast zijn in de line-up ook Chris Deluxe en een uniek nieuw concept van Ray Montreal en MC Amir aan het programma toegevoegd.

Kenny B opent Dancing in the Street, na een kleine warming-up door Curls on Fire. De zanger die sinds zijn hit met Parijs definitief is doorgebroken staat symbool voor de met zomerse vibe die Dancing in the Street heeft.

Dancing in the Street is het festival voor Achterhoekse dansliefhebbers dat eens per jaar de sfeervolle binnenstad van Groenlo omtovert tot eฬeฬn grote dansvloer waar iedereen zichzelf kan zijn!

Meer informatie is te vinden via de social media:

Facebook

Instagram